Népbíróság

A Nép, mint egy esküdtszék szavazással hoz Népítéletet

Választási autokrácia hibrid rezsimmel

2023. február 04. 21:29 - People Team

II. rész

Az igazságszolgáltatás is autokratikus jelleget öltött az országunkban, kifejezetten a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ami miatt nem véletlenül folyik eljárás a magyar jogállamiság ellen az Európai Unióban Gwendoline Delbos-Corfield vezetésével. Oknyomozó újságíróként az elsődleges célom a társadalmi normák szerinti igazság felderítése minden téren és főleg az igazságszolgáltatás tájékán, ezért fussunk is neki, hogy mi folyik a PKKB-n!

01_pesti_kozponti_keruleti_birosag_nepbirosag.jpg

A bíróságon egy kiürítés és díjhátralék tartozás iránt indított perben dr. Pinczés Mónika bírónő bizonyítékát adta, hogy a jogi képviselet nélkül eljáró alperesnek nem kívánja megadni a tisztességes tájékoztatás elvét. A perben a bíró szabadon dönthet, így az alperes összes bizonyítási indítványát, köztük tanúk megidézését is elutasította, mivel megteheti. Több szabálytalanságot követett el és megsértette a bírói etikát, amit később sem orvosolt. A hab a tortán a megfélemlítése, mivel a tárgyalás végén szabálytalanul kettesben maradt az alperessel úgy, hogy a felperes jogi képviselőjét nem szólította fel a tárgyalóteremben maradásra! Így ott bármi történhetett a felperes előnyére vagy hátrányára!

Az alperest viszont egy ízléses fogással sikeresen megfélemlítette, hogy elhallgattassa a szabálytalanságairól és kedvezően jöhessen ki a hibájából:

02_dr_pinczes_monika_vegzese_nepbirosag.jpg

Segítsetek! Akinek információja van a 23.01.24-i ülésről a 293-as teremben vagy hasonló bírósági dr. Pinczés Mónikával kapcsolatban, annak szívesen vesszük a jelentkezését a dokkolo (kukac) citromail (pont) hu elérhetőségen!

hun.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepbirosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6918041508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása