Népbíróság

A Nép, mint egy esküdtszék szavazással hoz Népítéletet

Választási autokrácia hibrid rezsimmel

2022. december 02. 16:29 - People Team

Az igazságszolgáltatás is autokratikus jelleget öltött az országunkban, kifejezetten a XIII. kerületben, ami miatt nem véletlenül folyik eljárás a magyar jogállamiság ellen az Európai Unióban Gwendoline Delbos-Corfield vezetésével.

dr_nagy_gabriella_ugyesz.jpg

forrás: police.hu

Oknyomozó újságíróként is az elsődleges célom a társadalmi normák szerinti igazság felderítése minden téren és főleg az igazságszolgáltatás tájékán!

A XIII. kerületben éveken keresztül két darab rendőrkapitány is írásba adva, bevallottan elfogultan végezte a munkáját személyemmel kapcsolatban, akkor felmerülhet-e annak a lehetősége, hogy a felette álló V. és XIII. Kerületi Ügyészség vezetője, dr. Nagy Gabriella is benne volt az elfogult koncepciós ügyben? Ha viszont az alatta folyó elfogultságot a sorozatos panaszok ellenére sem vette észre, akkor megkérdőjelezhető a jelenlegi pályaalkalmassága? Ugyanis a Büntetőeljárási törvény szerint az ügyészség irányítja az alá tartozó rendőrkapitányságok munkáját…

Érdekes módon több éves tehetetlen XIII. kerületi nyomozás után nem tettek elfogultan semmit egyik büntetőügyemben, de amint áttételre került az a II. kerületbe, úgy felderítésre került az ellenem elkövetett bűncselekmény és elítélésre kerültek a tettesek. Sorolhatnám az ügyeket, a lényegük, hogy bármilyen megalapozott feljelentésemet elutasítottak, viszont ellenem bármit tudtak kreálni, amit próbáltak az ítéletig is eljuttatni.

Mindezt megelégelve panaszt és elfogultsági indítványt nyújtottam be dr. Nagy Gabriella vezető ügyész ellen. Panaszomra 30 napon túl sem küldött semmiféle választ, ezért az Európai Uniónál a jogállamiságunkat vizsgáló csapatot tájékoztattam a rajta csorbát ejtő személyről, amivel Nagy Gabriella is hozzájárulhatott a választási autokráciánk hibrid rezsimmel kitüntető címhez.

Árgus szemekkel figyeltek, hogy ha bármiféle bejelentés történt, akkor abból büntetőügyet kreáljanak. Így volt egy viharos estén is, amikor leesett egy sapka a nekem üvöltő fejéről. Rögtön rendőrségi eljárás, aminél a szabad nyomozati cselekmények során a rendőrség azt tehetett, amit nem szégyellt, így az összes bizonyítási indítványomat elutasították. A bíróságon rendszerint olyan ügyvédet rendeltek ki mellém, aki az égvilágon semmi segítséget nem nyújtott, de az is előfordult, hogy az ügyet sem ismerte.

Eltűntetik az autómat, erősen felmerül a gyanú az autólopásra, de a rendőrség nem tesz semmit, mert rólam van szó, az ügyészség pedig a panaszt is elutasítja, mert ugye az is bármit megtehet.

Munkámat végezve a túlvezérelt XIII. kerületi rendőr beleszalad egy rendőri túlkapásba, hiába mondom neki, hogy a felvételt nem tudja törölni. A rendőrségen ugye az irattologatás során eltűntek a bizonyítékok, a rendőr ellen indított közigazgatási eljárást megszüntették, de a XIII. kerületi ügyészségnek ismételten nem tűnt fel semmi.

A XIII. kerületi cigányok mindent megtehetnek már, közterületen megtámadtak, de feljelentést hiába ad be az ember kétséget kizáró bizonyítékokkal, ha a rendőrségnek csukva van a szeme, az csukva is marad! Ha viszont köztéri kamera is látta az esetet és annak lekérését a bizonyítékoknál megjelöltem, szándékosan nem foglalkoztak vele, akkor sem történhet velük semmi!

Ha dr. Nagy Gabriella vezető ügyész nem tartja magát elfogultnak, akkor felmerülhet annak a kérdése, hogy alkalmas-e az ügyészi pályára a megfelelő ok-okozati összefüggések felismerésének és következetesség hiányának tudatában?

szavazas_221204.jpg

A szavazás 22.12.04-én lezárult, a megkeresés alapján az eredményekre várjuk dr. Nagy Gabriella és a Fővárosi Főügyészség válaszát is!

hun.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepbirosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7017994554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása