Népbíróság

A Nép, mint egy esküdtszék szavazással hoz Népítéletet

A megtorlások elkezdődtek

2022. április 19. 09:00 - People Team

Az alábbi képen feltételezhetően nem egy illuminált holland Dj látható, hanem a Pesti Központi Kerületi Bíróság hű katonája, az elszállt Csépány Kristóf bíró, aki ellen hivatali visszaélés és zaklatás miatt feljelentésre került sor. Aki bármiféle elfogultságot tapasztal a tárgyalásán eljáró Csépánnyal kapcsolatban, rögtön kérvényezzen ellene kizárási kérelmet. Egyszer csak kiveti magából a tisztességes bírói szakma, ha fény derül a többszöri túlkapására! 2022.04.08-án már két éven keresztül a hibájából és személyéből adódóan húzódott az alábbi ügy, ezért az OBH soron kívül értékeli a munkáját, így akár meg is tisztulhat tőle az igazságszolgáltatásunk!  Ráadásként Csépány a tárgyaláson azt hazudta, hogy nem kapott indítványt a kép-és hangrögzítésre, ezzel szemben a PKKB lajstroma bizonyítja, hogy azt átvette!

01_pkkb_dr_csepany_kristof_biro.jpg

forrás: facebook

A történetünk egy újságíró (továbbiakban: vádlott) elhallgattatásáról és megfélemlítéséről szól, amit Magyarország igazságszolgáltatása egy koncepciós perrel próbál kivitelezni. Az előzmények a korábbi cikkekből kiderülnek, mivel vádlottunk szépen ellátta a XIII. kerületi Rendőrkapitányságot munkával, mellékesen pedig cikkekkel bemutatta a kapitányság hibát. Dr. Paál Péter György akkori kapitány kapott az alkalmon egy üggyel kapcsolatban és a gyanúsítottnak semmilyen bizonyítási eljárást nem engedélyezett, mivel a cél az volt, hogy „hálájául” a bíróság elítélje. A kapitány egyébként az V. kerületi „áthelyezése” után elismerte a vádlott iránti elfogultságát! Jelenleg a legmeglepőbb, hogy a választások után, 04.07-én Csépány bíró elfogató parancsot adott ki a vádlott ellen, aki egyébként az összes elérhetőségét megadta és sürgette a következő tárgyalás kiírását. Erről azonban a bíróság által kirendelt védő, G. Ivett elfelejtette értesíteni, mivel bizonyára nem egy fontos momentum egy ember hétköznapi életében a szabadság.

02_dr_paal_peter_gyorgy.jpg

forrás: police.hu

Ilyen mocskos eljárások lefolytatására kiváló helyszín a dr. Tatár-Kiss Péter által kormányzott Fővárosi Törvényszék és az alá tartozó Pesti Központi Kerületi Bíróság. Tatár elnök Úr egyébként a médiából ismert Schadl-botrányon keresztül a messzi földön híres befolyásolhatatlanságával és pártatlanságával lopta be az emberek szívébe magát. A kivizsgálásának a lezártát érdekes módon a választások utánra tűzték ki.

03_kovacs_zoltan_dr_tatar-kis_peter.jpg

illusztráció forrása: 444.hu és OBH Média

Az ügyben védelmet ellátó Generál Ügyvédi Iroda vezetője miután kétszer hazudott, a vádlott nem kívánt vele szóba állni, de ő és a bíróság is nagyon ragaszkodott a kirendeléshez, hogy a per törvényileg lefolytatható legyen. A legutóbbi tárgyaláson nem volt pofája G. Ivettnek a megjelenéshez, aki inkább dr. K. Martin ügyvédet dobta be maga helyett. A tárgyalást konzultációval kétszer is megszakítva Martin Úr érthető módon nem tudott válaszolni az alábbi kérdésekre:

„Mi a mai terv arra, hogy megnyerjük ezt a pert?

Hogy kezdődött az ügy?”

A védelemre tehát semmiféle stratégiát nem tudott felállítani, nem tudott semmit mondani, hogy a védelemben egyáltalán mit kíván tenni. A fenekén a tojáshéj árulkodott Martin Úr évtizedes szakmai erényeinek elmaradásáról, de a felmentését a bíróság természetesen elutasította. A tárgyaláson nem tudta elmondani, hogy a vádlott részéről mi volt a probléma a kirendelt ügyvéd személyével. A védőbeszédben pedig egy első napos ügyvéd gyakornok is komolyabb körmondatokat fogalmazott volna meg.

Martin úr fejében a zavar maximális volt, a baráti hangvételű tegező beszélgetést ezzel zárta:

„Szeretném megkérni, hogy ne magázzon, mert én sem magáztam Önt.”

A válasz abban keresendő, hogy kirendelt ügyvédként a piaci ügyvédi díj töredékét kapják csak meg, viszont ez a megbízatás az ügyvédek részére úgymond kötelező teher. Még azt is illendő szem előtt tartani, hogy egy jobb fajta koncepciós pernél azért odafigyelnek, hogy a törvényi feltételeknek (védő jelenléte) láthatóan megfeleljen a tárgyalás.

04_general_ugyvedi_iroda.jpg

A pert K. Martin Úr természetesen elvesztette, első fokon kimondta a bíróság a vádlott bűnösségét, mivel a vádlott bizonyítási indítványait továbbra is teljes mértékben figyelmen kívül hagyta a bíróság. A vádlottnak viszont az volt a célja, hogy az első fokú elfogult Csépány Kristóf bírótól megszabaduljon, hogy az igazság felderítése a reményt adó másod fokon folytatódhasson.

hun.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepbirosag.blog.hu/api/trackback/id/tr3617810473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása