Népbíróság

A Nép, mint egy esküdtszék szavazással hoz Népítéletet

Macedón menedékjogot kérek!

2020. január 18. 18:02 - People Team

A Gruevszki ügy kifordítva

Hallottál olyat, hogy valaki macedón menedékjogot szeretne kérni? Az elmúlt időszakban lehet, hogy ez az elképzelés kezdett kirajzolódni egyesekben akár a magyar jogrendszer siralmas állapota miatt is. Miszerint, ha egy jogi szempontból erősen zavaros országban egy elítélt menedékjogot kap, akkor lehetnek olyanok, akik hazájukban nem érzik jól magukat? Jó reggelt! A témával kapcsolatos szavazás már lezárult, de a korábbi állások eredményeit feltüntettük, mivel előfordult már más ügyben is, hogy az illetékesek értesítése után rengeteg gyanús szavazat érkezett! Az érintettek nagyszámú, részrehajló és korrigáló szavazatainak elkerülését megelőzendően a szavazást lezártuk és az eredeti cikket az adatokkal együtt biztonságba helyeztük!

01_gruevszki_rendorseg_birosag_ugyeszseg_budapest_magyarorszag_nepbirosag.jpg

forrás: Nova TV

Toljuk a gazdasági mutatókat felfelé, fut a szekér rendesen mostanában, azt viszont soha ne feledjük, hogy épp olyan időket élünk, amikor a világgazdaság hátszele elég rendesen elkapott. Nézzük meg viszont azt, hogy egy ország morálját mindig csak pénzben lehet mérni? Nem hiszem! Alapvető szükségletünk, ha nincsen kielégülve, akkor depresszívvé válhat a közhangulat. Tök jó, mert kimondtuk, hogy hazánk milyen biztonságos, a nálunk fejlettebb országok lakói is ide vágynak. Ők viszont nem tudják, hogy az ingatlanbusiness szempontjából felkapott XIII. kerületben milyen magasak a bűnügyek száma! Szóval van gond a színfalak mögött… Ennek ellenére hányan tudják, hogy ki az igazságügyi miniszterünk? Dr. Varga Judit vagy Dr. Trócsányi László neve mond valamit? Mintha annyira nem lenne felkapott a témakör?!

02_rendorseg_birosag_ugyeszseg_budapest_magyarorszag_nepbirosag.jpg

A szürke hétköznapok folyamán simán kerülhetsz olyan szituációba, hogy egy pillanat alatt a rendőrség fogdáján találod magad! Hogy ez kizárt lenne az esetedben? NEM! Nézzük meg ezzel kapcsolatban a hazai jogrendszer áldozatának, Tamásnak az esetét! Egy hosszú munkanap után már csak egy lépést kellett volna megtennie, hogy a nyugalom küszöbét átlépje, de a haragos szomszédjával, V. Renátával összefutott és ezennel is kitett magáért a kishölgy! Nem mást csinált, mint a kezében lévő tárggyal Tamást jól hasba vágta! Ez így önmagában elég unalmas kis történet lenne, de ő gondoskodott a mind teljesebb hangulatfokozásért! Kitalálta, hogy Tamás őrjöngött és ököllel kétszer még fejbe is vágta! Ez még mindig kevés lenne egy filmbe illő trailerhez is, így fokozta azzal, hogy a szembe szomszéd H. Tamásné mindezt látta is, sőt ő a két ütésből rögtön hármat látott! Az igazat és csakis az igazat, a tiszta igazat… Másnap éjjel már jöttek is Tamásért a Rendőrök, mivel be kellett fáradnia velük a kapitányságra...

sz01.jpg

03_rendorseg_birosag_ugyeszseg_budapest_magyarorszag_nepbirosag.jpg

Tamás is feljelentette V. Renátát, aki a bíróság személyes meghallgatásán nem volt hajlandó bocsánatot kérni, így vádlottá vált és megkezdődött az eljárás ellene. Ezzel párhuzamosan pedig Tamás ellen szabad nyomozati cselekmény és bizonyítási eljárás indult. Ami lazán annyit takar, hogy a rendőrség azt csinál, amit akar, persze az ügyészség irányításával. Tamás elhatározta, hogy segítségül lesz a rendőrségnek és együtt kideríthetik és bizonyíthatják ezen pitiáner ügy igazság tartalmát. Gondolod, hogy ez első nekifutásra sikerülhet? Nem. Vért kell izzadni! Kérelmet nyújtott be, hogy vizsgálják meg H. Tamásné hamis tanúzás bűncselekményének gyanúját, mivel tanúvallomásában jelentős eltérés mutatkozik a „sértett” és az ő elmondása alapján az ütések számában.

sz02.jpg

04_rendorseg_birosag_ugyeszseg_budapest_magyarorszag_nepbirosag.jpg

Közben folyt a nyomozás és a XIII. kerületi igazságügyi irodában megbízták F. Zoltánt, hogy nézze már meg, hogy mi van ezekkel az ütésekkel, mivel nincs látlelet, csak egy állítás, hogy fájt a Renáta feje. Megszakértette, hogy az ütések közepes erejűek lehettek és 8 napon túl gyógyuló sérüléssel nem kell számolni. Kérem szépen, ebben a történetben hol van az ütés és hol van a sérülés?

sz03.jpg

05_rendorseg_birosag_ugyeszseg_budapest_magyarorszag_nepbirosag.jpg

Kezd alakulni a történet, a nyomozó már dörzsölheti a tenyerét, mivel egyre jobban előtűnik az alagút végén az előléptetés képe? Elképzelhető, hogy a rendőrségen egy alkalmazott úgy alakítsa az ügy vizsgálatát, hogy az az előmenetelét segítse? A szabad nyomozati cselekmény mintha ezt elősegítené? Még az előléptetés előtt közbejöhet egy olyan tényező, hogy az ügyészség megnézeti Tamást orvosszakértővel és csodák csodájára ugyanazzal! Milyen véletlen! A vizsgálat elején megszegik a szabályzatot, mivel két főnek kell lefolytatnia, de F. Zoltán már az elején lelép. Születik egy olyan vélemény, amiben legalább 10 állítás el sem hangzott és egy betegséget egyértelmű ok-okozatba hoznak a véleménnyel. A vele született lehetőségre valamiért rá sem térnek, de tévedések tömkelege fedezhető fel nem létező nevekkel és még párkapcsolatba is állítják Renátát Tamással!

sz04.jpg

06_igazsagugyi_szakerto_rendorseg_birosag_ugyeszseg_budapest_magyarorszag_nepbirosag.jpg

Tamás felkereste a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarát azzal, hogy vizsgálják már meg, hogy mi történik itt a szakértőnél, aki egy rövid gatyában fogadja a kedves pácienseket. A megtisztelő öltözethez társulhattak még cifrább megnyilvánulások is? Döntsd el, de Tamás kérte a fegyelmi eljárás mellett az etikai vizsgálatot is. Ugyanennek a kamarának fizet nem kevés tagdíjat a szakértő, így elfogultság esetlegesen felmerülhet? Annyi biztos, hogy a két ügyet 100.000Ft eljárási díjért nézik meg. Panasz alapján egyelőre nem tartják indokoltnak a vizsgálatot! Valami nem sántít ebben az egészben?

sz05.jpg

07_rendorseg_birosag_ugyeszseg_budapest_magyarorszag_nepbirosag.jpg

Annyi biztos, hogy ha Nikola Gruevszki Magyarországon menedékjogot kapott, akkor Tamás a Macedón Nagykövetségen benyújtja ezennel a menedékkérelmet. A Szerbia, Montenegró, Albánia és Macedónia útvonal helyett mennyivel kellemesebb egy szerpentines kirándulás a horvát tengerparton vagy egy Budapest – Szkopje repülőút! Várjuk a Macedón Nagykövetség elképzelését!

Szemtanúk és/vagy érintettek jelentkezését várjuk, akiknek használható információja van a Figori igazságügyi szakértő ilyesfajta "működéséről", kifejezetten a 2018.05.29-i törvénytelen vizsgálatáról, ami gyakorlatilag az "utcán" zajlott le!

A cikket építő jelleggel ajánljuk Dr. Pintér Sándor belügyminiszternek, Dr. Varga Judit igazságügyi miniszternek, a Legfőbb Ügyészségnek és Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarának!

A képek illusztrációk a pixabayről. Köszi!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepbirosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7815415302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása